ساعات کاری : همه روزه ، با تعیین وقت قبلی
۰۲۱۲۶۸۰۶۱۴۰ - ۰۹۰۲۸۸۱۸۵۸۴
تهران، ولنجک، خیابان ۱۴، پلاک ۱۹، برج هوما Hooma
۳ دقیقه
جراحی صرع

جراحی صرع

آنچه می خوانید...

جراحی صرع

هزینه عمل جراحی بیماری صرع چقدر است ؟درمان قطعی صرع به چه روش هایی انجام می شود؟ بهترین جراح مغز برای درمان صرع  کیست ؟افراد مبتلا به بیماری صرع تشنجات عود کننده را تجربه می کنند  این امر می تواند تاثیر بسیار  زیادی بر عملکرد و کیفیتی زندگی  آن ها بگذارد .  به همین دلیل  اغلب  افراد  یه دنبال درمان قطعی صرع هستند .  اگر  شما  هم  پاسخ این سوالات را نمی دانید  ادامه مطلب را مطالعه کنید .

گاهی دیده می شود  که داروی های تجوزی شده  برای تشنج قادر به کنترل نیستند ، در این شرایط ممکن است  برای درمان  پزشک به شما عمل جراحی مغز را توصیه کند .جراحی مغز برای درمان صرع میزان موفقیت بالایی دارد و می تواند کیفیت زندگی شما را به میزان قابل توجهی بهبود بخشد.

دکتر عرفان قربانی مقدم جراح مغز، نخاع و ستون فقرات
بورد تخصصی جراحی مغز و اعصاب عضو انجمن نورو اسپاین عضو انجمن جراحان ستون فقرات.شماره های تماس جهت کسب اطلاعات بیشتر

  • 021-26806140
  • 0902-8818584

روش های جراحی صرع

صرع را می توان با دو روش درمان دارویی و درمان جراحی کنترل و درمان کرد .  اگر چه ممکن است  درمان به روش جراحی خطراتی داشته باشد ولی  قابل مقایسه با ریسک  تشنجات غیر قابل کنترل نیست . بسته  به تصمیم  جراح مغز،  ممکن است هر کدام از روش های درمانی انتخاب شود ، جراحی مغزی صرع  در دو نوع  جراحی هایی که به طور بالقوه  خاصیت درمانی دارند و  جراحی های آرامبخش دارند، انجام می شود.

 جراحی از  نوع آرامبخش یکی از رایج ترین روش های جراحی است  در طی این روش  قسمتی از مغز کامل برداشته می شود . این روش درمان  بیشتر در بیمارانی  که  آسیب گردن   یا صورت در آن ها  وجود دارد  استفاده می شود .

جراحی صرع
جراحی صرع

خطرات جراحی مغز

جراحی مغز مزایای بالقوه ای دارد که ممکن است کیفیت زندگی شما را بهبود بخشد ، اما خطرات جدی نیز در پی دارد. خطرات ممکن است شامل موارد زیر باشد:

    عفونت

    سکته مغزی

    فلج

    مشکلات گفتاری

    از دست دادن مهارت های حرکتی

    تشنج بیشتر

انواع مختلف جراحی مغز خطرات مختلفی را شامل می شود. نیمکره می تواند بر بینایی و حرکت شما تأثیر بگذارد. برداشتن یک لوب خاص می تواند باعث مشکلات گفتاری و حافظه شود. مهم است که مزایا و خطرات احتمالی را نزد پزشک خود بسنجید.

پس از جراحی چه انتظاری باید داشت؟

جراحی مغز یک روش درمانی  است که نیاز به بهبودی کافی دارد.

زمان بهبودی برای جراحی مغز می تواند طولانی باشد. برای بیشتر بیماران:

  مدت اقامت در بیمارستان سه تا چهار روز بعد از عمل ادامه دارد.

 احساس درد تا   چند روز پس از عمل

  احساس   درد متوسط ​​و تورم برای چند هفته

 ممکن است نیاز باشد،   تا سه ماه وقت مدرسه یا محل کار خود را ترک کنید.

بیماران حداقل به مدت دو سال پس از عمل ، نیاز به مصرف داروهای ضد انعقادی ادامه دارند.

با وجود مدت زمان بهبودی طولانی ، جراحی مغز می تواند برای افراد مبتلا به صرع ارزش آن را داشته باشد. اگر فکر می کنید کاندیدای خوبی هستید ، با پزشک خود مشورت کنید. آنها می توانند به شما در درک مزایا و خطرات احتمالی جراحی و همچنین چشم انداز بلند مدت شما کمک کنند.

دکتر عرفان قربانی مقدم

بورد تخصصی جراحی مغز و اعصاب
عضو انجمن نورو اسپاین
عضو انجمن جراحان ستون فقرات

2 پاسخ

  1. وقت بخیر اقای دکتر من حدود15ساله قرص ضد تشنج استفاده میکنم وتو این سال هاحمله های بیشتری داشتم ولی پنج سال بود که من مریض نمیشدم و هیچ حمله ای اتفاق نمی افتد ولی بعد عوض کردن قرص کارابامازپین و جایگزین کردن قرص لوبل حملات من شدید تر شد واصلا حال مساعدی نداشتم و الان باز قرص مصرف میکنم و لوبل رو قطع کردن میخواستم یه راهنمایی بکنید درمورد عمل که میشه انجام داد یا نبازی نیست و باید همچنان به مصرف قرص ادامه بدم مشکلی که هست اینکه من نمیدونم تا کی باید قرص بخورم

    1. سلام اگه محل تومور جای مناسبی برای عمل باشه حتما بایستی مجدد عمل کنید بعد اقدامات شیمی درمانی و رادیوتراپی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 4 =